© 2014 - 2017, Forbrukslån på dagen, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Telefinans
500.000 kr
12 år
19,74 %
Lånetilbyder
Max lånebeløp  |   Max løpetid  |   Effektiv rente
FORBRUKSLÅN FORDELER
Gjennomsnittsrente: 11%
Renten settes individuelt
Bruk pengene på hva du vil
Eff. rente 19,74 %, 65000 kroner o/5 år, etabl. gebyr 950 kroner. Tot. 99348 kr
Telefinans
Forbrukslån på dagen
Mest populære forbrukslån
Nyeste artikler
Forbrukslån på dagen
Forbrukslån på dagen
Telefinans
Telefinans FolkeLånet
Den norske finansieringsinstitusjonen Telefinans har i mange år forsynet det norske folk med gode forbrukslån, og med sitt nyeste lån - kalt FolkeLånet - tar de virkelig kaka igjen. Dette er et forbrukslån som har gått til topps i flere tester, og som med sine gode vilkår absolutt er et lån man kan anbefale til både venner og kollegaer.

FolkeLånet lar deg nemlig låne hele 500 000 kroner, noe som skulle være nok for de fleste. På et slikt lån får man en rente så lav som 11 prosent - eller kanskje enda lavere.

Dette er nemlig gjennomsnittsrenten, og den kan altså bli enda lavere dersom du har god inntekt. Lånet kan også brukes til å refinansiere annen gjeld, og man kan bruke inntil 10 år på å nedbetale gjelden.

For å søke om FolkeLånet, så stiller Telefinans noen krav til deg. Disse er overkommelige for de fleste, og innebærer at du må være fylt minst 23 år, ha bodd i Norge med fast adresse i minst tre sammenhengende år, samtidig som du ikke har noen betalingsanmerkninger i navnet ditt.

Har du dette, eller aktive inkassosaker, så går søknaden dundas umiddelbart. Du må også ha en fast årsinntekt på minst 180 000 kroner for å søke.

Forbrukslanpådagen.no er er nede pga vedlikehold!

Du kan søke om forbrukslån hos www.gunstigforbrukslån.no